Vacature Ambulant Hulpverlener WMO Woonbegeleiding

Ambulant Hulpverlener WMO Woonbegeleiding in Dordrecht

Open sollicitatie Naar www.enver.nl

Werken bij Enver

Ambulant hulpverlener WMO woonbegeleiding

"Het leukst aan deze baan is de interactie met de jongeren. Elke jongere is anders; wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. En daarom lever je echt maatwerk".

Sta jij klaar om jongeren in de leeftijd van 18+ te begeleiden naar zelfstandigheid? Als ambulant hulpverlener WMO ga jij verder dan het bieden van handvatten. Jij creëert samen met de jongere een nieuw begin, een hoopvolle toekomst! Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Kom dan kennismaken met het team WMO in Dordrecht.

Wat jij kan betekenen als ambulant hulpverlener WMO

Als motivator begeleid je jongeren naar zelfstandigheid door coaching op de vraagstukken rondom financiën, verzorging, werk of opleiding, huisvesting en vrijetijdsbesteding. Je onderhoudt de contacten met externe partijen om de jongere heen (zoals school, gemeente, wooncoöperatie, GGZ, verslavingszorg enzovoorts). Jij bent de verbinder die zorgt voor een optimale samenwerking tussen deze partijen met als uitgangspunt: het beste voor de jongere! Samen bouw je aan een toekomst, waarin de jongere zelfstandig verder kan.

WMO woonbegeleiding

Jongeren van 18 jaar en ouder die in een opvangvoorziening van Enver verbleven of via een aanmelding binnenstromen kunnen in aanmerking komen voor woonbegeleiding. Ook jongeren die dak- of thuisloos zijn of dat dreigen te worden kunnen bij Enver terecht. Deze jongeren hebben een WMO beschikking. Enver biedt in Dordrecht en omgeving in samenwerking met diverse woningcorporaties, ondersteuning en huisvesting.

Jouw collega's

Je bent een essentieel onderdeel van een gezamenlijke missie! Binnen een team van 6 ambulant hulpverleners streven we naar de beste hulpverlening. Je komt te werken in een omgeving waarin je niet alleen jezelf kunt zijn, maar waar jouw inzet de sleutel is tot positieve verandering. Je professionele ontwikkeling wordt gestimuleerd door deskundige werkbegeleiding van een gedragswetenschapper. Daarnaast krijg je een persoonlijke buddy die je wegwijs maakt als nieuwe collega binnen het team.

Wij bieden jou

Omdat jij goed voor onze jongeren zorgt, zorgen we ook goed voor jou! Dat blijkt ook uit onze arbeidsvoorwaarden. We bieden je:

 • een salaris van minimaal € 3.080,79 tot maximaal € 4.601,31 bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, schaal 9 conform de cao Jeugdzorg met ingang van 1 juli 2024);
 • een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar voor 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • naast 8% vakantiegeld een eindejaarsuitkering van 8,3% over het bruto jaarsalaris;
 • een scholingsbudget en vakinhoudelijke trainingen. Enver is CEDEO en CRKBO erkend en biedt SKJ geaccrediteerde trainingen aan;
 • wij bieden jou als professional via En.Verder de mogelijkheid tot extra coaching en/of supervisie.

Wat bied jij ons

 • Een hbo-diploma (Social Work, MWD, SPH of Pedagogiek) en een SKJ registratie;
 • Werkervaring als jeugdzorgwerker, ambulant begeleider of vergelijkbare functie binnen de jeugdzorg;
 • Kennis van de jeugdhulpverlening en bij voorkeur ook met LVB-problematiek of psychiatrie;
 • Inzicht in de richtlijn jeugdzorg, het hulpaanbod en hulpverleningsmethodieken;
 • Flexibiliteit en denken in mogelijkheden zijn vanzelfsprekend voor jou;

Je bent op roosterbasis beschikbaar voor telefonische bereikbaarheidsdiensten in de avonduren en weekenden (ongeveer één keer in de zes weken). Gezien je veel op huisbezoek gaat, is het hebben van een rijbewijs en auto van groot belang.


Werken bij Enver

Naast de jongeren staat ook de medewerker centraal. Als nieuwe collega hoor jij bij een professionele, informele en inspirerende organisatie, waarin jij je steentje bijdraagt aan de maatschappij en echt het verschil kunt maken! Met jouw kennis, talenten en bevlogenheid draag je samen met jouw collega's bij aan de missie van Enver. Hierin kan je echt van betekenis zijn voor jongeren en het gezin door Verbinden. Vertrouwen. Versterken

Solliciteer voor de vacature van ambulant hulpverlener WMO via onderstaande sollicitatiebutton. Neem dan contact op met Timo Berkhoudt (coördinator WMO) via of met (, werkdagen maandag, dinsdag en donderdag) via . Wacht niet te lang, want zodra we onze nieuwe collega hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Passen we goed bij elkaar?

Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek op korte termijn in!

Samen. Sterker. Verder daar staan we voor bij Enver. Wij verwelkomen sollicitaties van kandidaten ongeacht geslacht, etniciteit, religie, leeftijd, liefdesoriëntatie(s) en achtergrond.

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren: 36 uur
 • Locatie: Dordrecht

Hartelijk dank voor je belangstelling voor onze vacature! Zet de volgende stap naar jouw toekomst bij Enver en solliciteer.Functie:ambulant hulpverlener wmo woonbegeleiding
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3080 – 4601
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Promotion Partners via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Dordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de dordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures dordrecht
 2. Ambulant Hulpverlener WMO Woonbegeleiding Promotion Partners 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures