GEMEENTEBLADAanvraag vergunning voor het bouwen van nieuwe bedrijfsgebouwen op de locatie Christiaan de Wetstraat 50 Dordrecht zaaknummer Z-23-436372

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De Gemeente Dordrecht heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het bouwen van nieuwe bedrijfsgebouwen op de locatie Christiaan de Wetstraat 50 Dordrecht.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?Waarschijnlijk neemt de gemeente voor 1 februari 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de gemeente van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de gemeente daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de gemeente van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 14078.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Dordrecht. Bekijk alle Bekendmakingen Dordrecht in .

https://dordrechtkrant.nl/bekendmakingen-dordrecht/

Deel dit bericht:

Redactie Dordrechtkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Dordrechtkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Dordrecht.

Gerelateerde berichten