Vacature Instroom Pedagogisch Medewerker

Instroom Pedagogisch Medewerker in Dordrecht

 • Geïnteresseerd in een vacature?

Bso zij-instroom

Dan zit je bij SDK kinderopvang goed, want wij leiden je graag (opnieuw) op tot pedagogisch medewerker in de bso, als zij-instromer. Samen kijken we wat er vanuit jouw achtergrond nodig is om aan de slag te kunnen bij ons in Dordrecht en Oud-Beijerland!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

De eerste kinderen druppelen rond 07:00 uur/half acht binnen. Je start de dag rustig; sommige kinderen vinden het afscheid van papa of mama niet zo leuk en de oudere kinderen vinden het vaak ook niet erg om even rustig wakker te worden. De kinderen beginnen fijn te spelen en zodra de groep compleet is, is het ook alweer tijd om naar school te gaan!

Je pakt samen met de kinderen de spullen en vertrekt richting school. De oudste kinderen gaan soms zelfstandig naar school, de jongere vinden het vaak heel gezellig om met jou hand in hand naar school te wandelen. Zodra alle kindjes veilig en wel in het klaslokaal zitten, heb jij even tijd voor jezelf. Echt even helemaal vrij voor een paar uurtjes: ga even boodschapjes doen, lekker sporten, je hondje uitlaten of spreek met een vriendin af waarmee het telkens maar niet lukt om af te spreken.

Je verzorgt vandaag de tussenschoolse opvang op de bso, wat inhoudt dat je met de kinderen gaat lunchen. Na de boterhammetjes speel je nog een spelletje met ze, of ga je nog even met ze naar buiten. Hierna zijn de kinderen weer klaar om nog een middag te knallen op school!

Zodra de kinderen weer op school zitten, ga je samen met je collega's het lokaal klaarmaken voor het middagprogramma. Je hebt met hen een leuk thema bedacht: wintersport! De zelfgemaakte ski's en neppe sneeuwpoppen worden tevoorschijn getoverd en je hebt voor verschillende leeftijdscategorieën een leuke opdracht bedacht. Zo gaan de kleinste kinderen een kleurplaat van een ski-bril tekenen om deze vervolgens met elastiekjes achter de oren op te kunnen zetten, laat je fantasie de vrije loop wat je voor de grotere kinderen kunt bedenken als 'wintersport-activiteit'.

Je haalt de kinderen om 15:00 uur, als school uit is, weer op. Je neemt even de tijd om de dag met elkaar te bespreken onder het genot van een stukje groente of fruit en daarna kan de zogenaamde wintersportvakantie beginnen! Zodra het eerste kind aan het eind van de middag weer wordt opgehaald en zijn papa enthousiast vertelt over de geweldige middag, weet je: jouw dag is geslaagd! Je gaat rond 18:00 uur voldaan naar huis en verheug je alweer op de volgende dag!

We zijn op zoek naar jou als je…

 • Sterk in de schoenen staat en op zoek is naar een uitdaging
 • Een open houding en goede communicatieve vaardigheden bezit
 • Beschikt over de sociale competenties om goede relaties op te bouwen met de kinderen en hun ouders
 • Graag de handen uit de mouwen steekt en ook niet bang is om vieze handen te krijgen. Je bent sociaal, betrokken en houdt ervan om de kinderen mee te nemen in uitdagende activiteiten

Wij bieden jou…

 • Een contract van 0 - 28 uur per week
 • Een salaris conform cao kinderopvang, €2.539,- t/m €3.489,- , schaal 6
 • Goede arbeidsvoorwaarden (denk hierbij aan bonusregelingen, vakantiegeld en reiskostenvergoeding)

Vragen?

Voor vragen over de vacature bel
of WhatApp via onderstaande knop.

Werken bij SDK kinderopvang betekent dat…

 • Je overuren worden uitbetaald
 • Er ieder jaar een tof kerstpakket wordt verzorgd
 • Je in een gezellig team terecht komt met aandacht voor elkaar
 • Je komt te werken in een inspirerende en professionele werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkelingsmogelijkheden (denk aan taaltoetsen, kinder EHBO, Meldcode en meer)
 • Je leuke bedrijfsuitjes en attenties kunt verwachten

Werken bij SDK

Solliciteren

Verstuur je sollicitatiebrief en CV naar SDK kinderopvang.

Binnen SDK kinderopvang heb ik een warm en welkom ontvangst gehad. SDK investeert in zijn locaties en groepen, waarbij veiligheid, duurzaamheid en natuurlijke materialen belangrijk zijn. Ook investeren ze in hun medewerkers. Er worden leerzame bijeenkomsten georganiseerd en ook leuke uitjes als teambuilding. Dit zijn allemaal punten waar ik veel waarde aan hecht!Functie:instroom pedagogisch medewerker
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2539 – 2539
Uren per week:1 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SDK BSO via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Dordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de dordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures dordrecht
 2. Instroom Pedagogisch Medewerker SDK BSO 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures