Kennisgeving herbeschikking Oranjepark 13 te Dordrecht, Zaaknummer Z-23-432373

Aanvraag voor omgevingsvergunning

Onderwerp De Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid maakt namens het college van burgemeester en wethouders van gemeente Dordrecht bekend dat zij op grond van artikel 39c, tweede lid van de Wet bodembescherming (Wbb) heeft ingestemd met de resultaten van de sanering en op grond van artikel 39d, derde lid van de Wbb instemt met het nazorgplan van de locatie Oranjepark 13 te Dordrecht.   Inzage De beschikking en de overige van belang zijnde stukken liggen, tot zes weken na publicatie van het besluit, ter inzage bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Johan de Wittstraat 140 te Dordrecht, waar de stukken elke werkdag van 09.00 uur tot 16.00 uur kunnen worden ingezien. U kunt de stukken ook opvragen op onze website (www.ozhz.nl). Via 'Snel regelen' kunt u onder het kopje 'Bodem' bodemrapporten opvragen.   Bezwaar Ingevolge artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbende(n) bij ons een gemotiveerd bezwaarschrift indienen tegen dit besluit. Dit moet geschieden binnen zes weken vanaf de dag waarop het Besluit verzonden is aan de aanvrager, onder vermelding van “Bezwaar Wbb” in de linkerbovenhoek van zowel de envelop als het bezwaar. Het bezwaar dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Dordrecht, p/a Service Centrum Drechtsteden, ter attentie van afdeling JKC, Postbus 619, 3300 AP Dordrecht.   Tevens kan er bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een voorlopige voorziening worden gevraagd ingevolge artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht juncto hoofdstuk 20 Wet milieubeheer juncto artikel 2 van bijlage 2: bevoegdheidsregeling bestuursrechtspraak van de Algemene wet bestuursrecht.   Inlichtingen Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Unit Juridisch Advies en Ondergrond, T [078] 770 85 85.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Dordrecht. Bekijk alle Bekendmakingen Dordrecht in Dordrecht.

https://dordrechtkrant.nl/bekendmakingen-dordrecht/

Deel dit bericht:

Redactie Dordrechtkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Dordrechtkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Dordrecht.

Gerelateerde berichten