Vacature Uitvoerder

Uitvoerder in Dordrecht

Heijmans logo

OVER HEIJMANS

  • Ontdek Heijmans

  • Contact

Senior Uitvoerder

Maak het mee als

Dordrecht

Uitvoering

Infra

40 uur

Senior Uitvoerder

Dordrecht

Infra

Uitvoering

40 uur

Van een project van twee miljoen word jij niet zenuwachtig. Kom maar op zelfs! Want als uitvoerder bij Heijmans heb je het goed voor elkaar. Samen met een gemotiveerde ploeg mensen maak jij de mooiste infraprojecten in Zeeland. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar weet ook dat je altijd kunt bouwen op de deskundigheid van ál je Heijmans-collega's.

Weer of geen weer: jij staat er. Als eerste zelfs. En je sluit het hek van het bouwterrein pas als het werk voor die dag gedaan is. Het werk dat je doet én de fijne ploeg mensen die altijd achter je staat, maken de soms lange dagen meer dan goed. Ook een plus: bij ons krijg je de vrijheid en het vertrouwen om grotendeels zelf te bepalen hoe jij je werk doet. Zolang dit maar binnen de planning en begroting is en veiligheid voorop staat!

Als spil van het project zorg je dat je mensen altijd door kunnen. Je gaat aan de slag voor een of twee interessante en soms ook complexe projecten. Wat dacht je van opdrachten in de binnenstad van Middelburg of het ver zorgen van kabel- en leidingwerk, het funderingswerk, de bestrating en het asfalt voor een opdrachtgever in de haven van Vlissingen. Al lemaal mooi werk dat jij samen met je ploeg succesvol weet op te leveren. En wist je trouwens dat wij al hartstikke digitaal zijn? Als 'nieuwe uitvoerder' maak je dan ook gebruik van allerlei digitale snufjes, zoals digitale kaarten en dashboards. Ook wordt de goede samenwerking met zowel de omgeving als onze opdrachtgevers steeds belangrijker. Dit zijn ontwikkelingen die jij omarmt en waar je als uitvoerder graag in meedenkt en -groeit. Tegelijkertijd laat je ook de administratie niet versloffen.

Samen zijn we één

Samen met je projectteam ga je aan de slag voor regionale infraprojecten in Zeeland. De keet ter plekke is jouw kantoor en tweede thuis. En waar je ook bent: de sfeer in het team is altijd goed. Overal staan je Heijmans-collega's voor elkaar klaar en zetten ze er samen de schouders onder.

Dit bieden wij jou

 • Een vast contract
 • Een prettige werksfeer: als uitvoerder staat je ploeg altijd achter je. Maar ook de collega's bij alle andere Heijmans-onderdelen staan altijd voor je klaar.
 • Een goede pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw en infra.
 • Een auto, smartphone en goed gereedschap, materiaal en kleding van de zaak.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via de Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen.

Dit ben jij

Of je nou met je collega op de bouwplaats praat of de opdrachtgever: jij weet precies wat je moet zeggen en hoe je dat moet brengen. Omdat jij een echt mensenmens bent, kun jij namelijk met iedereen overweg. Zowel met de projectleider en werkvoorbereider(s) binnen als met de mannen en vrouwen buiten. Ook als het niet naar je zin gaat, trek jij je mond open. Zeker als het op veiligheid aankomt. Jij neemt je verantwoordelijkheid en zorgt dat iedereen aan het werk blijft. Verder heb je:

 • Minimaal mbo-niveau en vijf jaar ervaring als uitvoerder in infra.
 • Contractkennis (RAW en UAV-GC).
 • Ervaring met werken via digitale kaarten en dashboards.
 • Rijbewijs B.

Sollicitatieproces

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Vragen over het sollicitatieproces?Functie:uitvoerder
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Heijmans via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Dordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de dordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures dordrecht
 2. Uitvoerder Heijmans 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures